Maandag 6 februari 2017

Social van de Week: Ellen Jansen (Sparkle +1) - Het jubileumdoelpunt

1️⃣0️⃣0️⃣ competitiegoals voor de mooiste club van Nederland 🔴✔️ #ZonderHenHadIkHetNietGekund ❤

Een foto die is geplaatst door Ellen Jansen (@ellenjansen17) op 3 Feb 2017 om 12:45 PST

In aanloop naar het WEURO 2017 deze zomer in Nederland, volgen wij de Oranje leeuwinnen op de voet. In de nieuwe rubriek 'Social van de Week' wordt er wekelijks één post van onze internationals uitgelicht. Elke maandag wordt er een sparkle toegekend aan de leeuwin die afgelopen week de meest opmerkelijke social media post heeft geplaatst. De allereerste sparkle gaat naar...... Ellen Jansen!

Ellen Jansen maakte afgelopen vrijdag in de competitiewedstrijd FC Twente - Achilles'29 haar 100e competitiedoelpunt. De Twentenaren versloegen de club uit Groesbeek met 7-1.

Het jubileumdoelpunt
In de 13e minuut opende Ellen Jansen de score met de 1-0 voor FC Twente. Ook in het verdere verloop van de wedstrijd liet de spits van FC Twente haar sporen achter. Slechts een paar minuten later, in de 17e minuut, wist zij al de 3-0 te maken en in de 77e minuut zette zij de score op 6-0. Andere treffers kwamen van de voet van Beerensteyn, R. Jansen, Spitse en Onzia.

Sparkle
Ellen Jansen krijgt van ons een sparkle voor deze zeer bijzonder en knappe prestatie. Niet alleen loven wij de prestatie, de post op Instagram is bijzonder origineel en zeer doordacht. De 23-jarige spits, die al sinds 2007 deel uit maakt van FC Twente, maakte in 2009 op 19-jarige leeftijd haar debuut voor het Nederlandse team.

Houd de sparklespagina in de gaten voor meer sparkles van de OranjeLeeuwinnen.


Tekst: Lara Snel

Ellen_Jansen-Kelly_Zeeman-Copyright-ProShots-1173469-Remko_Kool-CREDIT.jpg

Links: Ellen Jansen. Rechts: Kelly Zeeman

photo_f7-75.jpg