Maandag 13 maart 2017

Social van de week: Vanity Lewerissa (Sparkle +1) - onmisbaar voor PSV

Gister leuke opnames gehad!🎬📹 More coming soon! ⚡️ @jeroenhertzberger #thundersports #psvvrouwen

Een bericht gedeeld door Vanity Lewerissa (@vanity043) op 8 Mrt 2017 om 4:29 PST

In aanloop naar het WEURO 2017 deze zomer in Nederland, volgen wij de Oranje leeuwinnen op de voet. In de rubriek 'Social van de Week' lichten wij wekelijks één post van onze internationals uit. Elke maandag kennen wij een sparkle toe aan de leeuwin die afgelopen week de meest opmerkelijke social media post heeft geplaatst. Deze week gaat de sparkle naar.... Vanity Lewerissa!!

De post
Op de Instagrampost is Lewerissa te zien met hockeyer Jeroen Hertzberger. Het grote nieuws is dat Lewerissa het nieuwe gezicht en ambassadeur is van het sportmerk ThunderSports. Andere bekende ambassadeurs van het merk zijn hockeyster Kitty van Male, hockeyer Jeroen Hertzberger en handbalster Yvette Broch.

Halve finale KNVB Beker
Daarnaast is de spits van PSV dit weekend onmisbaar geweest voor haar club. In de strijd om de KNVB Beker hebben de PSV-ers zondagmiddag 2-0 gewonnen van Achilles'29. Beide doelpunten kwamen van clubtopscorer Vanity Lewerissa. Hiermee heeft PSV een plek in de halve finale veroverd en zal het in het paasweekend gaan opnemen tegen sc Heerenveen.

Sparkle
Voor deze prestaties kennen wij een Sparkle toe aan de spits van PSV. Sinds 2015 is Lewerissa verbonden aan PSV en debuteerde dat jaar ook in Oranje.

Door: Lara Snel

photo_f7-75.jpg