Dinsdag 28 november 2017

WK Vrouwen Handbal 2017 met dames Oranje live op tv bij Ziggo

Dames_handbal_Oranje_EK_Vrouwen_Estevana_Polman_ProShots_-Action_Images-schema.jpg

Lees hier waar de wedstrijden van de Oranje Dames op het WK Handbal op televisie en internet te zien zijn!

Het WK handbal voor vrouwen in Duitsland, met de Oranjedames in de gelederen, is op tv te zien bij Ziggo Sport. Alle wedstrijden van het Nederlands Handbalteam zijn live op deze zender.

Via Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal is een totaalpakket te bestellen voor alle wedstrijden. Ook een losse wedstrijd, de halve finales, wedstrijd om plek drie en natuurlijk de WK Handbal-finale zijn rechtstreeks op televisie te volgen.

Het Ziggo Totaal pakket is te bestellen via je eigen televisieprovider. Voor een losse wedstrijd kun je kijken op de site van Ziggo zelf. Uiteraard biedt deze zender ook de gelegenheid om de wedstrijden van de Oranje handbaldames op het WK als livestream te kijken op iPad, laptop of smartphone, zo laat het Nederlands Handbal Verbond weten. Je kunt ook streamen vanaf je smartphone of tablet naar je televisie met behulp van Apple Airplay of de Google Chromecast.

Het Nederlands dames handbalteam is een serieuze kanshebber op de wereldtitel. De Nederlandse handbalsters bereikten op het WK 2015 nog de tweede plek en voor het EK 2016 gold hetzelfde. Het WK Handbal Dames in Duitsland begint op 1 december.