Donderdag 4 april 2019

WK Vrouwen Voetbal Spel: 500+ euro!

Flag_of_the_Netherlands_svg.png

Doe mee aan het WK Vrouwen Voetbal Spel 2019: er is minstens 500 euro aan prijzen te winnen!

Na het binnenhalen van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal in 2017 in Nederland gaan de Leeuwinnen van Oranje deze zomer voor het hoogst haalbare: de wereldtitel. Het WK Voetbal voor dames in Frankrijk begint op 7 juni 2019. De finale is precies een maand later: op 7 juli, in het Parc Olympique Lyonnais. Er doen 24 landen mee, maar welke landen overleven de poulefase en stomen door?

Nederland begint tegen Nieuw-Zeeland en speelt in Groep E daarna ook tegen Canada en Kameroen. De NOS zendt alle wedstrijden live op televisie uit.

Klik hier om direct naar het spel te gaan!

Waarom meedoen aan het WK Vrouwen Voetbal Spel?

• Het WK wordt hiermee nóg gaver om te volgen. Het draait niet om één land, maar om 7 landen die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het WK Vrouwen Voetbal Spel.

• Voor maar 5 euro krijg je urenlang extra entertainment. Zowel bij het puzzelen naar jouw ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden. Halen ze punten voor je binnen? That's the question!

• Lukt het je om een groot gedeelte van de andere spelers te verslaan? Dan kan je ook nog een leuke prijs winnen! De eerste prijs is zeker goed voor 88 euro, maar hoe meer deelnemers, hoe groter de pot. Bovendien: in het algemeen klassement zijn er zelfs 20 prijzen te winnen!

Let op: het WK Vrouwen Voetbal Spel 2019 zal gaan starten op vrijdag 7 juni 2019 om 21.00 uur.

Kortom, je krijgt fictief 64 miljoen euro budget om 7 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het WK Vrouwen Voetbal Spel 2019. Het spel kost 5 euro per team en we starten met een minimaal totaalbedrag van 500 euro aan prijzen. Klik hier om je meteen te registreren!