Woensdag 7 juni 2017

Vol EK-huis Oranje tegen Noorwegen en België

Programma_Nederlands_elftal.jpg

Volle bak op het EK Vrouwen: de openingswedstrijd van Oranje en de wedstrijd van Nederland tegen België zijn al uitverkocht.

Het duurt nog iets meer dan een maand, maar al twee EK-wedstrijden van de Oranje Vrouwen zijn volledig uitverkocht. Dat geldt voor de openingswedstrijd: tegen Noorwegen. En voor de derde groepswedstrijd van Nederland: tegen België.

"Geweldig nieuws voor het toernooi en de OranjeLeeuwinnen", noemt toernooidirecteur Bert van Oostveen het, in een persbericht van de KNVB.

Hij stelt ook meteen de andere Oranjeliefhebbers gerust. Want: "Gelukkig hebben we nog meer wedstrijden in de aanbieding. Dus hoeven we niemand teleur te stellen".

Op 20 juli bijvoorbeeld spelen de OranjeLeeuwinnen tegen Denemarken op het Kasteel in Rotterdam. Daarvoor zijn nog kaarten beschikbaar. Daarna zijn er natuurlijk nog knock-outrondes, hopelijk met Oranje. Bovendien zijn er nog veel meer EK-wedstrijden van de andere deelnemende landen. Zie ook het EK Vrouwen 2017-wedstrijdschema. Onlangs werd al de 100.000ste bezoeker voor het EK binnengehaald! Ticketinfo over het EK vind je op de officiële WEURO 2017-website.